Shipping & Returns

1. Retur


1. Vi tillader kun en komplet restitution for emner, der har problemer forårsaget af os.
2. Hvis returnerer pakken ikke indeholder alt tilbehør og dele det blev sendt med, vil omkostningerne til tilbehør og dele trækkes fra det samlede produkt pris og kan kun garantere en delvis tilbagebetaling.
3. Hvis en eller anden grund, er du nødt til at ændre størrelse, farve, eller om tilbagebetaling er under på grund af "I modsætning til", vil leveringen omkostninger blive trukket fra det samlede produkt pris.2. Udveksling

Vi vil acceptere udveksling til en anden størrelse eller farve inden 30 dage efter den oprindelige ordre afsendelse dato. Kontakt os venligst med din ordre-id og en af vores medarbejdere vil hjælpe dig. Hvis du ønsker at udveksle elementer til en anden stil, ville du nødt til at returnere dine varer til en refundering (som pr Retur politik) og placere en ny ordre til den stil, du foretrækker.
Du skal kontakte os inden du sender poster tilbage. Alle produkter sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tilknyttet tags. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret til dig.
Vi dækker ikke omkostningerne ved forsendelse af udvekslinger, vil du være ansvarlig for returportoen og for forsendelse og håndtering omkostninger for skibsfarten de udvekslede elementer tilbage til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varen til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for mistede forsendelser. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke.
Back